Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Halk Eğitim’de bu kez yağlı boya sergisi…

2018-2019 Döneminin sonlarına yaklaşırken, bu sene farklı bir sergi anlayışla yola çıkan ve ‘Halk Eğitim Günleri’ adı ile dönem boyunca kursiyerler tarafından ortaya çıkarılan eser/ürün sergileri devam ediyor. Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda bu kez yağlı boya resimlerinden oluşan sergi görücüye çıktı.

Halk Eğitim’de bu kez yağlı boya sergisi…

Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleşen yağlı boya resim sergisi açılışına; Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Şube Müdürü Türker Yurtsever, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Kızılca, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Serkan Acarsoy, bazı mahalle muhtarları, kursiyerler ve davetliler katıldı.

Açılışta kısa bir açıklama yapan Milas İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tunahan Bayram; “Bugün burada 1 yıl boyunca Deniz Debre Hocamız ve kursiyerler tarafından yapılan yağlı boya resimleri ile ilgili sergimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Başta hocamız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sanat yaşamlarına inşallah daha güzellerini koymaları için onlar için yol aydınlığı olsun diyoruz” diyerek, tüm katılımcılara hoş geldiniz dedi.

Halk Eğitimi Merkezi Bayram’ın ardından açılışa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal da, sergide emeği geçenlere teşekkür ederek; “Doğrusu içerideki eserleri merak ediyorum. Çok güzel resimlerin olduğunu tahmin ediyor, bunların bir başlangıç olmasını ve daha güzellerinin sanat adına kazandırılmasını temenni ediyorum” diyerek, serginin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve diğer katılımcılar tarafından serginin açılış kurdelası kesilerek, 29 öğretmen ve kursiyer tarafından hazırlanan ve sergide yer alan 100’e yakın yağlı boya tablosu hakkında, Deniz Debre’den bilgi alındı.

   

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık