Hastanede yangın paniği

Milas’ta hizmet veren Özel İZAN Sağlık Hastanesi’nin  teknik servis odasında yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında 1 itfaiye eri dumandan etkilendi, hastalar ise tedbir amacıyla alt katlara indirildi.

Hastanede yangın paniği
  • 20 November 2019, Wednesday 9:31

Özel İZAN Sağlık Hastanesi’nin 4. katındaki teknik servis odasında henüz belirlenemeyen bir nedenle gece saat 1 sıralarında yangın çıktı. İhbarın ardından hızla olay yerine gelen Muğla İtfaiye Daire Başkanlığı Milas Grup Amirliği ekipleri, yangına müdahalede bulundu. Bu sırada hastanede tedavi gören hastalar, tedbir amacıyla personel tarafından soğukkanlılıkla hastanenin güvenli olan katlarına indirildi.
Her yıl yangın ve deprem tatbikatı yapılan hastanede yaşanan yangında, hastalardan yada hastane personelinden kimse yara almadı.
Ancak yangına müdahale sırasında dumandan etkilenen bir itfaiye eri, doktorlar tarafından tedavi edildi. İtfaiye erinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İtfaiyenin yangını söndürmesinin ardından hastane içerisindeki dumanın tahliye edilmesi için çalışma başlatıldı.
Olayın ardından hastaneye gelen Milas İlçe  Sağlık Müdürü Dr. M. Ergun Kırova, kısa süreli panik yaşatan yangın konusunda bilgi aldı. Yangında ciddi bir yaralanma yada can kaybının yaşanmaması herkesi sevindirdi.
Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık