Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlanıyor

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ kutlanmaya başladı. 1-7 Haziran tarihleri arasında Milas Şehir Parkı’nda gerçekleştirilecek olan etkinliklerde; her gün 10.00-17.00 saatleri arasında Halk Eğitimi Merkezi tarafından yürütülen workshop, mini sergi, müzik dinletisi ve çeşitli etkinlikler vatandaşlarla buluşacak.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlanıyor
  • 01 June 2022, Wednesday 16:10

1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası Milas’ta kutlanıyor. Bu yıl 2.’si gerçekleştirilen kutlamalarda; Halk Eğitimi Merkezi tarafından yürütülen kurslarda üretilen birbirinden özel ürünler ve kursiyerlerin sergilediği performanslar sahne alıyor.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamalarının açılışı, bugün saat 14.00’te Milas Şehir Parkı’nda yapıldı. Milas Kaymakamı M. Ünver Böke, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve kurum müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinliklerde ilk olarak halk oyunları kursunun minik kursiyerlerinin gösterileri sunuldu. Daha sonra ise, defile gerçekleştirildi.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nın 1. gününde; ahşap şekillendirme, karakalem, yağlı boya, sepet örücülüğü, taş baskı kurslarında üretilen ürünler vatandaşların beğenisine sunuldu. Halk Eğitimi Merkezi’nde görev yapan usta öğreticilerin de katıldığı standları gören vatandaşlar, alana gelerek ilgilendikleri branşlarda bilgi aldı.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında kurulan standlar, 7 Haziran günü saat 17.00’ye kadar açık kalacak. Her gün farklı branşta ürünlerin sergilendiği standlar, vatandaşların merak ettiği branşları ‘yaparak, yaşayarak öğrenmeye teşvik’ etmek amacıyla kuruldu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık