“HAYAT KİME GÜZEL” SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür etkinliği kapsamında, Salı akşamı Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda bir tiyatro oyunu sahnelendi.

“HAYAT KİME GÜZEL” SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI

İstanbul Meydan Sahnesi oyucuları tarafından oynanan “Hayat Kime Güzel” isimli 2 perdelik yerli komedi tiyatro oyunu, Milaslı tiyatro severler tarafından beğeniyle izlendi.Milas Belediye Başkan yardımcısı Zeynep Çınar,Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Spor Daire Başkanı Özgür Akdağ ve meclis üyelerinin de izlediği oyun ayakta alkışlandı.

Tekin Duman ve Çınar Şahin tarafından yazılan, Deniz Oral, Tuba Erdem, Faruk Sofuoğlu, Hacı Ali Konuk, Burçak Kabadayı, Kemal Zeydan’ın rol aldığı ‘Hayat Kime Güzel’ tiyatro oyunu sonunda söz alan Kültür Turizm ve Spor Daire Başkanı  Özgür Akdağ; “öncelikle sizlere Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün’ün selamını iletmek istiyorum. Her anlamda bizlere destek olan, birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğumuz Milas Belediyemize  ve bizleri yalnız bırakmayarak salonu dolduran siz hemşehrilerime teşekkür ediyor,bu güzel performans için de İstanbul Meydan Sahnesi oyuncularımızı kutluyorum” dedi.Akdağ’ın ardından söz alan Milas Belediye Başkan yardımcısı Zeynep Çınar da,“Belediye Başkanımız sayın Muhammet Tokat yoğun programı nedeniyle aramızda bulunamadı.Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Daire Başkanımıza teşekkür ediyoruz.Daha önceden de olduğu gibi yine bu gün bizleri güzel bir oyunla buluşturdular.Ben  sergiledikleri güzel performans için tüm İstanbul Meydan Sahnesi oyuncularımıza teşekkür ediyorum”dedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık