Hayatından endişe ediliyor!..

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Hayatından endişe ediliyor!..

Milas-Bodrum Havalimanı’nda özel bir firmada çalışan 22 yaşındaki Aykut Çoğaltan’dan 2 gündür haber alınamıyor. 2 Gün önce işten ayrıldıktan sonra bir daha görünmeyen Aykut’un çalışma arkadaşları, hayatından endişe duyduklarını dile getirdi.

Milas-Bodrum Havalimanı’nda özel bir şirkette çalışan Aykut Çoğaltan (22), iki gündür ailesi, yakınları ve arkadaşları tarafından her yerde aranıyor. 22 yaşındaki gencin en son iki gün önce çalıştığı işyerinden evine gitmek için ayrıldığını ve bir daha kendisinden haber alamadıklarını belirten çalışma arkadaşları, kısa bir süre önce Aykut’un bir kavga olayına karıştığını ileri sürerek, hayatından endişe duyuyoruz dediler.
Bir anda kayıplara karışan Aykut’tan haber alamayan ailesi durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Bir yandan da kendi çabalarıyla oğullarını aramayı sürdüren Çoğaltan Ailesi, işyerinden ayrıldıktan sonra bir benzin istasyonundan yakıt aldığını, sonrasında ise bir daha haber alınamadığını iddia etti.  Aile, Aykut’u görenlerin veya yerini bilenlerin insanlık namına güvenlik güçlerine ya da 0534 641 82 30 numaralı telefona ulaşmalarını istedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık