Güllükspor’a destekler devam ediyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Güllükspor’a destekler devam ediyor

2018-2019 Futbol sezonunda Muğla Birinci Amatör Küme Ligi A grubunda mücadele eden ilçemiz mahallesi eski belde takımımız Güllükspor’a Güllük esnafının desteği devem ediyor.

Son olarak 21 Ekim Pazar günü Güllük Stadyumunda Milas Gençlikspor ile oynanan Muğla Birinci Amatör Küme Ligi maçı öncesinde takımın sporcu ve yöneticilerine sabah kahvaltısı vererek destek olan Güllük Esnaflarından Sade Cafe Bistro İşletmecisi Birol Okar gazetemize yaptığı açıklamada Güllükspor’a sezon içersinde verecekleri bu tür etkinliklerle destek olacaklarını belirterek ismimizi taşıyan ve adımızı duyuran Güllükspor’a yeni sezonda başarı dileklerimi iletiyorum dedi.

Verilen sabah kahvaltısına Güllüspor’un yeni kulüp başkanı Yılmaz Kadık, eski kulüp başkanı ve yönetici Sinan Erbey, takımın antrenörü Savaş Yücedağ, takımın genel kaptanı Murat Tün ve sporcular katıldılar.

Kulüp Başkanı Yılmaz Kadık da yaptığı açıklamada, yapılan bu tür desteklerin bir spor kulübün spor mücadelesinde moral ve motivasyonu olduğunu vurgulayarak, Güllük Sade Cafe’ye sporcuları adına teşekkür ettiğini söyledi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık