Beçin Gençlikspor Başkanından Şok Karar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Beçin Gençlikspor Başkanından Şok Karar

2017-2018 Muğla Futbol Sezonunda başkanlığını yaptığı Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor ile Şampiyonluk sevinci yaşayan, 2018-2019 sezonunda yer aldığı Muğla Süper Amatör Küme Liginde başarı çıtasını yükselterek BAL Ligi hedefi ile yeni sezona başlayan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi şok bir kararla Olağanüstü Genel Kurul Kararı alarak kulüp başkanlığını bırakacağını, sosyal medya yoluyla ilan etti.

Beçin Gençlikspor Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi kulüp başkanlığını bırakma kararı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Bugüne kadar onurlu bir şekilde sürdürdüğüm Milas Gençliğinin spor ve futbol yoluyla kötü alışkanlıklardan kurtulması çabalarımın neticesinde Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü olarak Milas sporuna hizmet etmeyi kendimize bir hedef edindik.

Çok zor ve güç bir şekilde yaptığımız uğraşılarımızda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Ancak son günlerde kulüp yönetimi olarak kulübümüzün bünyesinde maddi anlamda sıkıntılarımız, ülkedeki yaşanan kriz nedeniyle üst seviyeye çıktı.

Milas Mülki Amirlerimizden, Sivil Toplum Kuruluşlarından ve yönetim kurulundan maddi ve manevi yeterli desteği görememenin üzüntüsü içindeyim.  Destek amaçlı gittiğimiz bazı esnaf, iş adamı ve yerel yönetimlerden ne yazık ki kulübümüz, kulübümüzün sporcuları için istediğimiz desteği alamadık. Kulüp olarak yaşadığımız bu sıkıntılar sonucunda istemeyerek de olsa kulüp başkanlığı görevini bırakmaya karar verdim.

En kısa sürede Olağanüstü Genel Kurul Kararı alarak yeni bir yönetim ve yeni bir kulüp başkanı ile yola devam edilmesi için böyle bir kararı almak zorunda kaldım.

Olağanüstü Genel Kurul ile ilgili tarihi en kısa zamanda açıklayacağım. Bugüne kadar kulübümüze destek olanlara bir kez daha teşekkür ediyor ve bu kararımızın kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık