Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Konya’dan 3 puanla döndüler

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Konya’dan 3 puanla döndüler

2018-2019 Voleybol Birinci Liginde ilçemiz temsil eden Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda net bir oyun ve skorla Konya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımını 3-0 yenerek Milas’a 3 puanla döndüler.

Sezona Bursa Büyükşehir 3-2 lik mağlubiyet ile başlayan ilçemiz temsilcisi ikinci lig maçında Bursa deplasmanında Tofaşspor’u 3-2 yenerek ilk galibiyetini aldı. Ligin üçüncü hafta maçında Düzce Belediyespor ile Milas’ta karşılaşan temsilcimiz maçtan 3-1 lik mağlubiyetle ayrıldı.

İyi oyun galibiyet ve 3 puan getirdi

Geçtiğimiz hafta sonu Konya deplasmanına giden Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı ev sahibi Konya Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk seti 25-13 ikinci seti 25-12 ve üçüncü seti 25- 19 alarak maçtan 3-0 galibiyet ve 3 puan ile ayrıldı.

Osman Çakıray’ın Teknik Sorumluluğunu üstlendiği antrenörlüğünü Sefa Koşar’ın yaptığı ilçemiz voleybol takımı Milas Belediyespor bu son galibiyeti ile 14 takımlı ligde puan sayınsı 6 ya yükselterek 7. Sırada yer aldı.

Hafta sonu lig dördüncüsünü ağırlayacak

İlçemizi Türkiye Birinci Voleybol Liginde temsil eden Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Voleybol Takımı hafta sonu 27 Ekim Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Kompleksi salonunda Saat 14.00 te lig dördüncüsü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı önemli lig maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Milas Atatürk Spor Kompleksinde yaptıkları antrenmanlarla hafta sonu maçına hazırlanan takımımız kendi seyircisi önünde oynayacağı bu lig maçında yine taraftarlarının tribün desteğine güveniyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis