​​​​​​​HAYITLI’DA YENİ İLKOKUL, FATİH TAŞINIYOR, GÜLLÜK YENİ BİNADA..

​​​​​​​Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bu eğitim öğretim yılının 2. Döneminde Hayıtlı Mahallesi’nde yeni bir ilkokul açılacağı, Fatih İlkokulu’nun Sodra’ya taşınacağı ve Güllük İlkokulunun 2. Dönemde ikili eğitimi sonlandırarak yeni binasında eğitim-öğretim faaliyetine başlayacağını bildirdi.

​​​​​​​HAYITLI’DA YENİ İLKOKUL, FATİH TAŞINIYOR, GÜLLÜK YENİ BİNADA..

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

“Milas Hayıtlı Şehit Erkan Karataş İlkokulu, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.döneminden itibaren eğitim öğretim faaliyetlerine başlayacak olup; Çevre okullarımızdan adres sistemine uyan ve gönüllü olan öğrencilerin ön nakil başvuruları kabul edilmeye başlamıştır. Yeni okulumuz sağlıklı, ferah ve içinde bulunduğumuz salgın dönemi tedbirlerine uygun kapasiteli dersliklere sahiptir. Öğrencilerini göndermek isteyen velilerimiz, Şehit Erkan Karataş İlkokulu Müdürlüğüne başvurarak nakil işlemlerini yaptırabilirler.

Milas Fatih İlkokulu, Sodra’da yapılan Şehit Ferhan Gökbel Ortaokulu’na geçici olarak taşınarak, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.döneminden itibaren yeni ilkokul binası yapılana kadar bu binada eğitim öğretim faaliyetlerine devam edecektir.

Milas Güllük İlkokulu, ikili eğitimi sonlandırarak 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.döneminden itibaren yeni binasında eğitim öğretim faaliyetlerine devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık