Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. birleşimi tamamlandı

Milas Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Birleşimi Cuma günü yapıldı.

Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. birleşimi tamamlandı

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda dün saat 10.00’da gerçekleştirilen toplantıda 3 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporlarının görüşüldüğü toplantıda tüm gündemler oy birliği ile karara bağlandı.

“3 Gündem Maddesi Görüşüldü”

Gündemin ilk maddesi olan; Zabıta Müdürlüğü’nün, Milas İlçesi Ören, Boğaziçi ve Güllük Mahallelerinde yaz aylarında kadınların kendi üretmiş oldukları el ürünlerini satabilmek için hanımeli stantları kurulması ile ilgili stant ücretinin belirlenmesi talebi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu’nun hazırladığı Pazar yerlerinden alınacak olan Pazar yeri yer tahsis ücret tarifesi oy birliği ile karara bağlandı.

Gündemin ikinci maddesi olan; Zabıta Müdürlüğü’nün ilçemizde kurulmakta olan Pazar yerlerinde üretici, manav, tuhafiye, hırdavatçı, züccaciye, kurucu, bakkaliye, şarküteri, çiçekçi, tavukçu, fideci vb. iş kollarında stant açabilmek için müracaatta bulunan pazarcılar için Pazar yeri tahsis ücretlerinin belirlenmesi talebi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu’nun hazırladığı Boğaziçi, Ören, Güllük, Kıyıkışlacık, Selimiye, Bafa Mahallelerinde ve Milas Merkez Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarımızın Hanımeli stantları için alınacak olan ücret tarifesi oy birliği ile karara bağlandı.

Yurttaşların, gündemin ilk iki maddesinde belirlenen ücret tarifeleriyle ilgili bilgiyi Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden edinebilecekleri ifade edildi.

Gündemin üçüncü maddesi olan; 2021/34 sayılı Belediye Meclis Kararı ile Milas ilçesi sınırları içerisinde alınacak olan yol bozma ücretleriyle ilgili tarife belirlenmiş olup, kamu kurum ve kuruluşları ve kamu kurum ve kuruluşlarının yüklenicileri tarafından ilçemiz sınırları içerisinde yapılan altyapı çalışmalarında alınacak yol bozma ücret tarifelerinin yeniden değerlendirilmesi talebi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu’nun hazırladığı Milas İlçe Sınırları içerisinde alınacak olan zemin tahrip bedeli ücret tarifesine tüm kamu kurum ve kuruluşları ile yüklenicilerine %25 indirim uygulanması ve bu şekilde tarifeye eklenmesi raporu oy birliği ile kabul edildi.

“Temmuz Ayı Olağan Meclis’i 5 Temmuzda”

Milas Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşimi, Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 5 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilmesinin oy birliği ile karar altına alınmasının ardından tamamlandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık