Hazırlık maçında bir araya geldiler

​​​​​​​Gençlik yıllarında mensubu oldukları takımlarda oynadıkları güzel futbolla Türkiye’de isim yapan Mehmet Kabak, Şeval Vardar, Volkan Kurt isimli spor adamları geçtiğimiz Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda bir araya geldi.

Hazırlık maçında bir araya geldiler
  • 28 February 2023, Tuesday 12:26

Futbol oynadıkları yıllarda profesyonel futbol oynayan Muğla mahalli liginin üç güzide sporcusu eski sporcuları Mehmet Kabak, Volkan Kurt ve Şeval Vardar kurdukları alt yapı takımları hakkında gazetemize şunları söylediler;

“Bizim futbol oynadığımız yıllarda böyle güzel sahalar yoktu. O yıllarda özveri göstererek mensubu olduğumuz takımlarda futbol oynadık. Günümüzün minik sporcuları çok şanslılar. Minik sporcular halı gibi sahalarda futbol oynayarak yetişiyorlar, en güzel formaları giyiyorlar. Daha önemlisi, günümüz aile bireyleri çocukları futbolcu olsun diye maddi ve manevi her fedakârlığı gösteriyorlar. Bizim futbol oynadığımız yıllarda 4 numaralı futbol topu yoktu. O yıllarda bizler 5 nolu futbol toplarıyla alt yapılarda yetiştik. Profesyonel olduk. Geçtiğimiz haftalarda Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yeni kurulan Güllük Hermiyas Spor takımı ile Milas İsmetpaşa Spor alt yapı takımları bir araya geldik. Bizler hocaları olarak alt yapılardan profesyonel takımlara yetenekli sporcu yetiştirmek için çaba gösteriyoruz. Her iki takımımızda gelecek vaad eden yetenekli sporcular bulunmaktadır.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık