Hazırlık Maçında Karşılaştılar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Hazırlık Maçında Karşılaştılar

Beçin Gençlikspor:0 Didim Belediyespor:3

Maçın Hakemi: Hüseyin Açar

Beçin Gençlikspor: Yunus, Çağatay, Mehmet Ali, Mahmut, Mahmut Ermaşa, Hammed, Sedat, Nusret Sezgin, Yiğit, Murat Koduz, Yusuf Asa

 Yedekler: Yoldaş, Oğuzhan, Zekeriya, Hüseyin, Vural, Caner, Tobby, Ayhan

Teknik Sorumlu: Cavit Bulgulu

Didim Belediyespor: Mesut Akın, Savaş Erdil, Ali İhsan İba, Diyar Uygur, Suat Bozkurt, Yunus Emre Yılmaz, Murat Özcan, Özhancan Yılmaz, Onur Zamanis, Emin Korkmaz, Furkan Er

Yedekler: Enes Çapar, Erkan Yapar, Suat Yüksel, İsmail Kaçaranaoğlu, Turgut Gönültaş, Fatih Çelebi, Süleyman Çelik, Süleyman Danladi, Jonas Suka, Mitat Doğramacı

Teknik Sorumlu: Egemen Urhan

İlk yarıda tek gol

Muğla Süper Amatör Küme Ligi Futbol Takımı Beçin Gençlikspor ile BAL Ligi Futbol Takımı Didim Belediyespor, hafta sonu oynayacakları lig maçları öncesinde Selimiye Stadyumu’nda yaptıkları antrenman karşılaşması ile ligin son bir provasını yaptılar.

28 Ekim Pazar günü Ören Stadyumu’nda Karaovaspor ile lig maçıma çıkacak olan ilçemiz temsilcisi Beçin Gençlikspor, maçın ilk yarısında rakibinden daha atak ve baskılı bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu gelişen Beçin ataklarında Didim savunması dikkatliydi. Didim Kalecisi Mesut yaptığı iyi kurtarışlarla gole olanak tanımadı.

Maçın ilk yarısının ortalarına doğru gelişen Didim atağında savunmanın uzaklaştıramadığı topla son olarak Emin buluştu. Ceza sahası üzerinden attığı sert şutla golü atan Emin takımını maçta 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda mücadele sürdü

Maçın ikinci yarısında her iki takımda oyuncu değişiklikleri yaptılar. Didim Belediyespor’da kadroda yer alan Suka ve Dani oyuna girdikten sonra Didim Belediyespor daha atak oynamaya başladı. Gollerde bu iki futbolcudan geldi. Önce Suka sonra Dani, takımları adına golleri atarak maçta skoru 3-0’a getirdiler.

Beçin Gençlikspor özellikle Yusuf Asa, İsmail, Mehmet Ali, Murat Koduz, Mahmut Ermaşa ve Hammed ile geliştirdikleri ataklarda rakip kalede gol aradılar; ancak farkı ve maçın sonucunu değiştirecek goller gelmedi ve karşılaşma konuk takım Didim Belediyespor’un 3-0’lık galibiyeti ile tamamlandı.

Pazar günü Didim Belediyespor kendi sahasında Burdur Bucak Oğuzhanspor’u ağırlayacak.

 

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık