Sezonu Menemen maçıyla açıyorlar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Sezonu Menemen maçıyla açıyorlar

2017-2018 Masterler Ligi Ege Bölgesi üçüncüsü Milasspor Masterler Futbol Takımı, 2018-2019 sezonun ilk lig maçı için 27 Ekim Cumartesi günü Saat 16.00 da Güllük Stadyumu’na çıkacak.

Kadrosunda profesyonel liglerde yer almış eski futbolcularında olduğu Mor Beyaz renklere sahip Milasspor, geçtiğimiz sezon ilk kez yer aldıkları Ege Bölgesi Liginde ligi üçüncü sırada tamamlama başarısını göstermiş ve bu başarısı sonucunda Mayıs Ayında Antalya’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda ilçemizi temsil etmişti. Çeyrek finale kadar yükselen ilçemiz takımı çeyrek final maçında Karadeniz Ereğlispor’a 4-2 yenilerek turnuvaya veda etmişti.

 Hedef ilk üçte olmak

Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli ve Teknik Sorumlu Hasan Ali Arıkan,“Milasspor Masterler Futbol Takımının bu seneki hedefinin iyi futbol ve Milas’ın spordaki sesi olmaktır” açıklamasında bulunarak,“geçen sene takımımız için lig ve Antalya bir tecrübe oldu bu sene hedefimiz hatalarımızdan ders alarak daha iyi futbolla grubun ilk üç sırasında içinde yer almaktır” diyerek 2018-2019 sezonunun kendileri için başarılı bir şekilde geçme dileğinde bulundular.

Cumartesi günü oynayacakları Menemen maçına Milaslı tüm futbolseverleri davet eden Milasspor Masterler Koordinatörü Erkan İşli,“ilk maçımızdan galibiyetle ayrılarak lige moralli bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık