Hedef: Şampiyonluk ve Süper Amatör Lig!

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Hedef: Şampiyonluk ve Süper Amatör Lig!

2017 - 2018 spor sezonunda ilçemizi Muğla Birinci Amatör Küme Futbol Liginde temsil edecek olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor, yeni sezonun ilk antrenmanını Milas Arena sahasında tüm futbolcularının katılımıyla yaptı.

Antrenör Âlim Deligöz’ün nezaretinde yaklaşık 1,5 saat süre ile çalışan Beçin Gençlikspor futbol takımı sporcuları antrenmana kısa koşularla başladı. Açma germe hareketleri sonrasında topla buluşan futbolcular daha sonra kültür-fizik hareketleri ve koşularla sezonun ilk antrenmanını noktaladılar.

Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi ve As Başkan Tuncay Karaca’nın da izlediği antrenman öncesinde futbolcularla kısa bir konuşma yapan Başkan Çiftçi, As Başkan Tuncay Karaca ve Antrenör Âlim Deligöz; Muğla Birinci Amatör Küme Futbol Ligindeki hedeflerinin iyi oyun, şampiyonluk ve Süper Amatör Lig olduğuna dikkat çekerek sporculardan bu hedefler doğrultusunda hem saha içi hem saha dışında davranışlarına dikkat etmelerini istediler.

Haftanın 4 günü Milas Arena sahasında antrenman yapacaklarını vurgulayan antrenör Alim Deligöz, liglerin başlayacağı 14 - 15 Ekim tarihine kadar yapacakları antrenmanlar ve hazırlık karşılaşmalarıyla lige iyi bir başlangıç yapacaklarını belirtti.

Kadrosunda profesyonel liglerde yer almış sporcuları olan Beçin Gençlikspor, geçen sene Muğla Süper Amatör Ligde Gol Kralı olan İhtilal Durmuş, Yeni Milasspor’un eski futbolcuları, Nusret Sezgin, Çağrı Arıkan; geçen sene Muğla Üniversitesi takımında forma giyen Samet Dilli ve Allaaddin İlhan isimli futbolcularıyla bu sene Birinci Amatör’de fırtına gibi esecek.

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi, gazetemize yaptığı açıklamada, takımının tüm sporcularına ve teknik yönetime olan inancını vurgulayarak Milaslı futbolseverlerden taraftarlık desteği beklediklerini söyledi.

Başkan Çiftçi yaptığı açıklamada, “2017 - 2018 sezonunda kulübümüze araç tahsisi yaparak destek olan Güneş Tour sahibi Sercan Güneş’e ve bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık