Milasspor Masterler Futbol Takımına forma hediye edildi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milasspor Masterler Futbol Takımına forma hediye edildi

2017 - 2018 spor sezonunda ilçemizi Türkiye Masterler Ege Bölgesi Liginde temsil edecek olan Milasspor Masterler Futbol Takımına destekler devam ediyor.

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü Başkanı Erhan Otomotiv sahibi Erhan Çiftçi, geçtiğimiz günlerde, Milasspor Masterler Futbol Takımı antrenörlerinden Erkan İşli’ye, takımın oynayacağı lig karşılaşmalarında kullanmaları için bir takım Mor - Beyaz forma hediye etti.

Milasspor Masterler Futbol Takımı antrenörü Erkan İşli ve takımın sporcularından Mehmet Turgay’ın katıldıkları toplantıda bir açıklama yapan Çiftçi, “2017 - 2018 sezonunda lig maçlarında Milasspor Masterler Futbol Takımına başarılar diliyorum” dedi.

Çiftçi; Milas’ı her türlü spor branşlarında temsil eden tüm spor kulüplerine ve takımlarına her zaman destek olduklarını vurgulayarak, geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Milasspor Masterler Futbol Takımının Milas’a yeni bir heyecan getirdiğini vurgulayan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulübü Başkanı Erhan Çiftçi, Masterler Futbol Takımının lig maçlarını da sahalarda izleyip kendilerine destek olacaklarını dile getirdi.

Teşekkür etti...

Milasspor Masterler Futbol Takımı antrenörü Erkan İşli de Erhan Çiftçi’ye, verdiği destek için teşekkür ederek, “İlçemizi Masterler Liginde en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Yeni bir oluşum içinde olduklarını vurgulayan antrenör Erkan İşli, liglerdeki ilk hedeflerinin iyi futbol ve Milas’ın adını duyurmak olduğunu sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık