Hedefimiz namağlup şampiyon olmak

​​​​​​​Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme A gurubunun lideri Kıyıkışlacak Spor Pazar günü saat 15’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecekleri ligin yeni takımı Güllük Hermiyas Spor müsabakası öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

Hedefimiz namağlup şampiyon olmak

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Cenk Atasoy ile yardımcısı Mehmet Ali Altaş nezaretinde çalışmalarını tamamlayan Kıyıkışlacak Spor, maçı beklemeye başladı.

Kıyıkışlacık Spor Kulübü Başkanı genç iş adamı Akın Durmaz, Pazar günü kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Güllük Hermiyas Spor müsabakası hakkında gazetemize şu bilgileri verdi;

“Sezon başında Muğla Mahalli İkinci Amatör Kümede şampiyon olmak için kurduğumuz elit kadro ile ikinci amatör kümenin ilk yarısı itibariyle yaptığımız her çalışmanın karşılığını almaya başladık. Takımımızda forma giyen sporcularımızın oyun disiplininden saha içerisindeki performanslarından çok memnunuz. Bu sezon Allah’ın izni ile mahalli ikinci amatör kümede namağlup şampiyon olmak istiyoruz. İkinci amatör küme müsabakaları başladığı günden beri oynadığımız akılcı futbolun yanı sıra oyun disipliniyle her spor severin dikkatini çekiyoruz.

Pazar günü karşı karşıya geleceğimiz Güllük Hermiyas Spor takımı an itibariyle son anda kurdukları kadro ile iyi bir ekip olduklarını gösterdiler. Çekişmeli geçmesini beklediğimiz Hermiyas Spor maçını kazanmak için sahaya çıkacağız. İkinci amatör küme müsabakaları başladığı günden beri her hafta maçlarımızı yerinde takip eden, takımda forma giyen sporcularımıza tam destek veren şanlı taraftarlarımızı bizlere her zaman olduğu gibi destek vermeye çağırıyoruz.

Milas Önder Gazetesi olarak hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanacak olan Kıyıkışlacık Spor, Güllük Hermiyas Spor takımlarımıza bu müsabakada başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık