Hedefimiz süper amatör lige çıkmak

​​​​​​​Geçtiğimiz sezon Muğla Mahalli 2. Amatör Küme A gurubunda yer alan, güçlü rakipleri arasında gurup birincisi olarak mahalli 1. amatör kümeye terfi eden Menteşe Yerküpe Beşpınar Kulübü Başkanı Hüseyin Serim, takımı için hedef belirledi.

Hedefimiz süper amatör lige çıkmak
  • 16 September 2022, Friday 10:19

Menteşe Yerküpe Beşpınar Kulübü kurulduğu günden beri her yıl bir üst lige terfi eden takımı için gazetemize şunları söyledi;

“Gurup şampiyonu olmak için ilk önce akıllı işler yapmak lazım. İyi bir kadro kurmak, formasını giydiği takımda onuruyla mücadele eden sporcuları kadrosuna katmak lazım. Kurulan kadrodaki sporcuların birbirleriyle çok iyi geçinmeleri lazım; en önemlisi disiplinli olmak lazım. Tabi ki işi de bilmek lazım. Bizim 2022-2023 sezonundaki hedefimiz önce iyi futbol oynamak, elimize fırsat geçerse gurup birincisi olarak mahalli süper amatör kümeye çıkmak istiyoruz. Birinci amatör küme müsabakalarına futbol sahasında ve Yerküpe Yörük yaylalarında kros yaparak hazırlanıyoruz. Geçen sezon 1. amatör lige çıkan kadromuzu koruduk. 4 nokta transfer yaparak daha da güçlendik.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık