Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Koşan bir takım kuracağız

​​​​​​​Geçtiğimiz sezon Muğla’da açılan antrenörlük kursuna katılarak çalıştırıcı lisansını alan Erdi Gökkaya geçtiğimiz günlerde Güllük Gençlik Spor Kulübü’yle anlaşma sağladı.

Koşan bir takım kuracağız
  • 16 September 2022, Friday 10:16

Erdi Gökkaya, geçtiğimiz Salı günü Muğla ilinde gerçekleşen kura çekimi sonrasında takımı Güllük Gençlikspor hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Teknik adam olarak ilk sezonumda eskiden futbol oynadığım Güllük Gençlik Spor Kulübü’nde görev alacağım. Eskiden birlikte futbol oynadığım arkadaşlarımla çalışmak bana gurur verecek. Güllük Gençlikspor olarak hedefimiz geçen yıl ligde başarılı müsabakalar sergileyen kadromuzu koruyarak, eksik gördüğümüz mevkilere nokta transferler yapacağız. Kadromuzda yer alacak olan her arkadaşlarıma güveniyorum. Sahada varını yoğunu veren çok koşan bir takım yapacağız. Çalışmalarımıza Güllük sahasında başladık. Müsabakaların başlamasına 40 gün gibi zaman içerisinde kondisyon ve geçiş oyunu çalışmaları yapacağız. Takımımızda futbolu bilen değerli sporcu arkadaşlarımın bulunması beni ümitlendiriyor. İlk antrenörlüğümde başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Muğla Mahalli 1. Amatör Küme’de A gurubunda Bodrum Gündoğanspor, Bodrum, Turkuazspor, Bodrum Karaovaspor, Bodrum Yalı Gençlikspor, Bodrum Göltürkbüküspor, Bodrum Bitez PDS, Güllük Gençlikspor takımlarımız yer alıyor. 2022-2023 sezonunda yer alan bütün takımlarımıza başarılar diliyorum.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık