Hisseli Harikalar Kumpanyası Milas’ta Sahnelendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuar oyuncuları tarafından sahneye konulan, Tiyatro Ustası Haldun Taner’in yazdığı Hisseli Harikalar Kumpanyası isimli 2 saatlik komedi oyunu 27 Temmuz Salı günü akşamı Milas Atapark’ta Milaslı tiyatroseverlerle buluştu.

Hisseli Harikalar Kumpanyası Milas’ta Sahnelendi
  • 29 July 2021, Thursday 10:25

Yönetmenliğini Utku Özüpak’ın üstlendiği bol kahkahalı, sazlı sözlü ve cümbüşlü oyun, Milaslı tiyatroseverlere 2 saatlik harika bir gece yaşattı.

Türk tiyatrosunun klasikleri arasına giren Hisseli Harikalar Kumpanyası isimli oyunu başarıyla sergileyen Muğla Büyükşehir Konservatuar oyuncuları, zaman zaman oyun içersindeki şarkılarını, sahneden yere inerek Milaslı izleyicilerin yanında, onların eşliği ile söylediler.

Oyunun konusu “Anadolu’yu gezerek oyunlar oynayan Hisseli Harikalar Kumpanyası Tiyatrosu, astsolistleri Süheyla’nın şöhret olmak üzere kendilerini terk etmeleri sonrasında kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalır. Tiyatronun çaycısı Cafer’in sesinin güzel olmasını fırsat bilen tiyatronun sahibi, Cafer’i Mısırlı sanatçı Mehlika Caferi diye tanıtarak oyunun devam etmesini sağlar.

Gösteride bulundukları kasabanın ağası tarafından öldürülmek istenen Çaycı Cafer, tiyatronun kadın olarak ast solistliğini üstlenir ve kısa sürede şöhreti yakalar.

Sesi ve fiziği ile sahnelerde fırtına gibi esen Caycı Cafer, yeni adıyla Mehlika Caferi, hem tiyatronun kapanmasını önler, hem de oyunun ilerleyen bölümlerinde ağadan kurtularak sevdiği kadınla evlenir” ve oyun bu şekilde sürer.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuar oyuncuları tarafından Milas’ta sergilenen Hisseli Harikalar Kumpanyası isimli oyunun bitiminde oyuncular Milaslı tiyatroseverlerce ayakta alkışlandılar.

7 Ağustos Cumartesi günü Fethiye’de ve 24 Ağustos Salı günü Marmaris’te tiyatroseverlere buluşmasını sürdürecek olan Hisseli Harikalar Kumpanyası ,pandemi döneminde sıkılan, bunalan ve moralleri bozulan insanları bir nebze de olsun gülderen bir oyun olarak Muğla’nın farklı ilçelerinde sergilenmeye devam edecek.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık