Hüzün, keder ve gözyaşları ile uğurlandı…

​​​​​​​Kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren, ölümü ile sevenlerini yasa boğan Milas’ın Gazipaşa – Firuzpaşa Muhtarı Recep Panay toprağa verildi.

Hüzün, keder ve gözyaşları ile uğurlandı…

Ziyaret için gittiği İstanbul’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan, kalp krizi geçirdiği belirlenen ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Gazipaşa – Firuzpaşa Mahalle Muhtarı Recep Panay için bugün tören düzenlendi.

75 yaşında aramızdan ayrılan Panay’ın cenazesi ilk önce Gazipaşa – Firuzpaşa Mahallesindeki evinin önüne getirildi.

Burada Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban, yakın arkadaşı sayılan Mehmet Sert birer konuşma yaptılar. Panay’ın sözlerinin ve bazı anılarının paylaşıldığı konuşmaların ardından Kurşunlu Cami’de cenaze namazı düzenlendi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, önceki dönem Muğla Milletvekilleri Yavuz Demir, Burak Erbay, Fevzi Topuz, Suat Özcan, kurum amirleri, oda ve dernek başkanları, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilen cenaze namazını Milas İlçe Müftüsü Yusuf Yaşar kıldırdı.

Sevenlerinden “Helallik” alınmasının ardından Panay, gözyaşları ile Milas Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Renkli bir kişiliğe sahip olan Panay, 27 Mart 1994'den yılından buyana Firuzpaşa - Gazipaşa Mahalleleri Paşalar Muhtarı olarak görev yapmaktaydı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık