İdari tedbir koyma yetkisi

​​​​​​​Türkiye Futbol Federasyonu 2022-2023 futbol sezonu öncesinde Amatör liglerde uygulanacak idari tedbir koyma yetkisinin yanı sıra ceza infazları konularında statüyü açıkladı.

İdari tedbir koyma yetkisi
  • 31 October 2022, Monday 10:38

Türkiye Amatör Futbol Ligleri’nde müsabaka süresi dışında futbolcu, antrenör ve yöneticilerin birbirlerine, hakemlere ve görevlilere karşı işledikleri fiili eylem ve diğer olayların meydana gelmesi ve sahtecilik halinde bu tip disiplin kuralına aykırı davrananlar hakkında Futbol  Disiplin Talimatının ilgili maddesine göre TFF Yönetim Kurulu, TFF Başkanı’nın görevlendireceği kişiler veya disiplin müfettişleri

Gençlik ve Spor İl Müdürü, Amatör İşler Kurul Başkanı ve üyelerinin, Türkiye AFDK Başkanı ve üyelerinin, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü, ASKF  İl Disiplin Kurulu Başkanı, Futbol il temsilcilerinin ve Tahkim Kurulunun idari yetki koyma yetkisi vardır.

Futbol Disiplin Talimatının 84. maddesi saklı kalmak kaydıyla, yetkili kişiler tarafından verilen tedbir kararlarına karşı ilgili disiplin kuruluna itiraz edilebilir. Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan bütün takımlarımızın dikkat edeceği konuları Milas Önder Gazetesi olarak habere taşıdık.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık