İftar Sofrası bu kez Akkent’te kuruldu…

Milas Belediyesi’nin her yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan ayında, ilçe merkezi ve bağlı bazı mahallelerdeki iftar yemekleri devam ediyor. Belediye tarafından önceki gün akşam iftar yemeği Akkent-Aydınlıkevler’de düzenlendi.

İftar Sofrası bu kez Akkent’te kuruldu…

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Belediye Meclis Üyeleri Cemil Zeybek, Halil Mutlu, bazı ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyelerinin yanı sıra, ilçe merkezindeki mahallelerinin muhtarları ve mahalle sakinlerinin katıldığı iftar yemeği, akşam ezanının okunmasının ardından yapılan dua ile başladı.

Eşin Group adlı firma sahibi Adan Eşin’in sponsor olduğu ve yaklaşık 4 bin kişilik hazırlanan iftar yemeği için Akkent Kapalı Pazar Yeri’nde, birkaç noktada dağıtım yapılırken, iftar yemeği için hazırlanan masa ve sandalyeler kalabalık nedeniyle yetersiz kaldı. Oturacak yer bulamayan bazı vatandaşlar çevredeki evlere ait duvarların üzerinde oruçlarını açtılar.

Başkan Tokat ve İlçe Başkanı Göktepe, iftar yemeğine katılan tüm vatandaşlarla birebir görüşerek hem hoş geldiniz dediler, hem de tutulan oruçların kabul olmasını dilediler. Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı masaları dolaşırken birçok vatandaştan, özellikle de çocuklardan gelen fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmediler.

Kapalı Pazar Yeri’nin dört farklı noktasında yemek dağıtımı için kurulan standları gezen ve bizzat kazanların başına geçerek vatandaşı yemek dağıtan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, iftar yemeğinin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık