İftar yemeklerine yoğun ilgi

​​​​​​​Milas Belediyesi tarafından Ramazan ayına girilmesiyle başlayan iftar yemeği programları ilçemiz merkez ve belde mahallelerinde sürüyor.

İftar yemeklerine yoğun ilgi
  • 14 April 2022, Thursday 12:37

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen programlı iftar yemeği bu kez İsmetpaşa Mahallesi’ndeki Cumartesi Pazar Yeri’nde gerçekleştirildi. İsmet Paşa ve Emek Mahallelerini kapsayan iftar programına vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Planlanmış il dışı programı nedeniyle Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın katılamadığı iftar yemeği programına; belediye başkan yardımcıları Halil Mutlu ile Mehmet Ateş, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Her iftar yemeği programında olduğu gibi ney, ud ve kanun eşliğinde yemek öncesinde vatandaşlara enstrümantal ilahi dinletisi sunuldu. Vatandaşlar tarafından beğeni ile dinlenen dinletinin ardından Başkan Vekili Mutlu ve Başkan Yardımcısı Ateş, belirlenen 4 farklı noktada yemek servisi yaparak, vatandaşların Ramazan ayını kutladı.

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen Güneş ve Hacıapti Mahallelerini kapsayacak olan bir sonraki iftar yemeği programı, bugün 23 Nisan Okul Bahçesi’nde gerçekleştirilecek.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık