İkide iki yaptılar

Yatağan Vetaranlar: 38 Mylasa Bask Veteranlar: 51

İkide iki yaptılar
  • 09 January 2019, Wednesday 11:31

İlçemizi Muğla İsmail Ulukan Vetaranlar Basketbol Liginde temsil eden Milas Mylasa Bask Basketbol Takımı, ligde oynadığı ikinci karşılaşmasında Yatağan Vetaranlar Basketbol Takımını 51-38 yenerek ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu başlayan Basketbol liginde ilk maçlarını Bodrum takımı ile yapan ilçemiz temsilcisi, Muğla’da oynadığı karşılaşmada Bodrum Yarımadaspor’u 58-35 yenerek lige galibiyetle başlamıştı.

Geçtiğimiz hafta sonu Muğla Menteşe Spor Salonu’nda ikinci lig maçları için Yatağan Vetaranları ile karşılaşan Milas Mylasa Bask Vetaran Basketbol Takımı, iyi oyunun sonucunu galibiyetle süsleyerek, maçtan 51-38 lik bir skor farkı ile ayrıldı ve puan sayısını 6’ya yükseltti.

Sahaya Can Alaçeşme, Fatih Gürpınar, Kahraman Karaisaoğlu, Cemal Gül, Orhan Akif Çelik, Metin Ümmetoğlu, Onur Bayraktar, Berkay Durdun, Mehmet Ali Eryiğit, Salih Dural, Levent Özkan, Tanju Aydın, Uğurcan Yıldız, Tolga Keskin ve Fırat Yazıcı isimleriyle çıkan Milas Mylasa Bask Basketbol Takımı hafta sonu oynayacağı üçüncü ligi maçı için hazırlıklarını Milas Atatürk Spor Kompleksi Salonu’nda yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık