İlçemize ‘yeni bir park’ daha

ÖNDER Haber -

İlçemize ‘yeni bir park’ daha

Milas Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Stadyum yanında yapımına başladığı yeni parkı kısa süre içinde tamamladı. İçinde çocuk oyun grubu, oturma grupları gibi alanların bulunduğu park, kısa süre içinde hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, daha yeşil ve yaşanabilir bir Milas için çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi, Cumhuriyet mahallesine yeni bir park daha kazandırdı. Cumhuriyet mahallesi sakinlerinin keyifli zamanlar yaşayabilmesi için yaptığı yeni parkın içinde çocuk oyun gurubu, yeşil alan, oturma bankları gibi birçok özelliği bir arada sunuluyor.

Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park, vatandaşın hizmetine sunulacak.

Mahallelerine çok yönlü bir parkın daha kazandırılmasından memnun olduklarını dile getiren Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Talat Erol, “Milas Belediye Başkanımız sayın Muhammet Tokat’a ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Çoban ile beraber inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz ise; “Gerek kırsal mahallelerimize gerekse ilçemiz merkezindeki mahallelerimize yeşil alan ve çocuk oyun parkları kazandırmaya devam ediyoruz. Bir yandan da mevcut parklarımızın bakım ve onarımlarını da sürdürüyoruz. Amacımız daha yeşil ve yaşanılabilir bir Milas” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık