Öğrenciler, spor yaparak eğlendi

ÖNDER Haber -

Öğrenciler, spor yaparak eğlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Kırsal Mahalle Spor Şenliği” ilçemizin Kızılcayıkık ve Pınarcık mahallelerinde sürdürüldü. 16 Haziran tarihinde başlayan etkinlik kapsamında her ilçeden en az iki kırsal mahalle ziyaret edilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kırsal Mahalle Spor Şenliği ilçemize bağlı Kızılcayıkık ve Pınarcık mahalleleri ilkokullarında gerçekleştirildi. Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, Meclis Üyesi Murat Yazar, mahalle muhtarları, okul müdürleri ve okullarda görevli öğretmenlerin de yeraldığı şenliklerde öğrenciler keyifli dakikalar geçirdiler. Başkan Yardımcısı Faik Karagöz ve Meclis üyesi Murat Yazar da öğrencilerle beraber spor yaptılar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi antrenörlerinin Sandalye Kapma, Satranç, Koordinasyon Parkuru, Dans ve Halat çekme branşlarında müzik eşliğinde spor ve oyun etkinlikleri yaptırdığı şenlik sonrası öğrencilere şapka, tişört ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Kırsal Mahalle Spor Şenliği kapsamında gidilen her okula satranç takımı ve spor malzemeleri bırakıldı. Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın, “Başta genç nüfus olmak üzere, her yaştan vatandaşın sportif faaliyetlere katılımını Muğla geneline yaymak, halka benimsetmek” amacıyla başlatılan “Kırsal Mahalle Spor Şenliği” Muğla’nın 13 ilçesindeki tüm köy okullarını kapsayacak şekilde sürdürülecek. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık