Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İlimiz temsilcileri sahaya çıkıyorlar

Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinde ilimiz Muğla'yı temsil eden takımlarımız hafta içi maçları için 17 Mart Çarşamba ve 18 Mart Perşembe günü sahaya çıkıyorlar.

İlimiz temsilcileri sahaya çıkıyorlar

Fethiyespor-Ceyhanspor

Türkiye Üçüncü Lig 2.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Fethiyespor futbol takımı 17 Mart Çarşamba günü Fethiye Şehir Stadyumu’nda Ceyhanspor Futbol takımını ağırlıyor.

Ligde 23 maçta 13 galibiyet 5 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 44 puan toplayan ilimiz temsilcisi Fethiyespor'un grubunda, 50 puanla liderlik koltuğunda Kütahya Belediyespor yer alıyor. 44 puanlı Nazilli Belediyespor 2.ve aynı puana sahip Fethiyespor 3.sırada bulunuyor.

Bodrumspor Deplasmanda

Karacabey Belediyespor-Bodrumspor A.Ş

Türkiye İkinci Futbol Ligi Kırmızı grupta yer alan ve başarılı futboluyla puan tablosunda basamakları bir bir çıkarak ligde 4.sırada bulunan ilimiz temsilcisi Bodrumspor A.Ş 14 Mart Perşembe günü deplasmanda Bursa Karacabey Belediyespor'a konuk oluyor.

Geçen hafta sonu Bodrum Şehir Stadyumu’nda oynadığı maçta rakibi Sakaryaspor'a karşılaşmanın artı dakikalarında yediği golle 1-0 yenilen ve bu yenilgisiyle de lig ikinciliğinden lig dördüncülüğüne gerileyen ilimiz temsilcisi Bodrumspor A.Ş, Karacabey Belediyespor maçında sahaya mutlak galibiyet ve 3 puan için çıkıyor.

Haftanın Maçları

17 Mart Çarşamba Saat 14.00

Fethiyespor- Ceyhanspor

18 Mart Perşembe Saat 14.00

Karacabey Belediyespor-Bodrumspor A.Ş

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis