Milas İçin 1 Fikrim Var

​​​​​​​Milas Ülkü Ocakları tarafından "Milas İçin 1 Fikrim Var" proje yarışması düzenleniyor.

Milas İçin 1 Fikrim Var

Çeşitli hediyelerin verileceği " Milas İçin 1 Fikrim Var" proje yarışması 3 ayrı yaş kategorisinde yapılacak. Sağlık, ulaşım, çevre, sosyal hayat, mimari, kültür, eğitim gibi toplumu ve Milas’ın yararına olan herhangi bir proje ile katılımın yapılacağı proje yarışmasına son başvuru tarihi 31 Mart 2021 olarak açıklandı.

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hayrettin Gönül, "Milas İçin 1 Fikrim Var" proje yarışması hakkında açıklama yaparak; “Milas Ülkü Ocakları olarak düzenlemiş olduğumuz büyük proje yarışmamız "Milas İçin 1 Fikrim Var" başlıyor.

Hepimizin yaşamını sürdürdüğü tarihi şehrimiz Milas için bu güne kadar bir yorumu, bir fikri veya önerisi mutlaka olmuştur ve olacaktır da. Kimi zaman sokakta, kimi zaman kahvede, kimi zaman da misafirlikte sohbetler esnasında dile getirdiğiniz projeleriniz veya fikirleriniz ile sizleri bekliyoruz.

Çeşitli hediyelerin olduğu yarışmamız; “Gelecekteki Milas” (14-18), “Hayalimdeki Milas” (19-29), “Yaşanabilir Milas” (30 yaş ve üzeri) olarak üç yaş kategorisi ile her vatandaşımızı kapsamakta ve her yarışmacı bir proje ile katılım sağlayabilecektir.

Son katılım tarihinin 31 Mart 2021 olduğu yarışmamızın sonuçları 4 Nisan 2021 günü açıklanacaktır.

Katılımcılar Milas ile ilgili sağlık, ulaşım, çevre, sosyal hayat, mimari, kültür, eğitim vb. toplumumuz ve şehrimiz yararına olan herhangi bir proje ile katılım sağlayabileceklerdir.

Fikir sahipleri hazırladıkları projeleri, detaylı yazı ve çizim ile sosyal medya hesaplarımıza ve mail adresimize isim, soyisim ve iletişim bilgileri ile birlikte gönderebileceklerdir.

Bu hususta ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz kadim şehrimiz Milas için her vatandaşımızın fikir ve projelerini bekliyor, aziz hemşerilerime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık