İlk antrenmanlarını yaptılar

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Birinci Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi yapacak olan ilçemiz takımı Milas Gençlikspor, sezonun ilk antrenmanını 9 Eylül Pazartesi günü Tuzabat Mahallesindeki halı sahalarında antrenörleri Âlim Deligöz nezaretinde yaptı.

 İlk antrenmanlarını yaptılar
  • 11 September 2019, Wednesday 16:19

Güçlü bir Milas Gençlik parolası ile sezona başlayan Milas Gençlikspor Kulübü başkanı Ersin Köksal ve yönetim ekibinden As Başkan Şafak Kaya ve takımın Genel Kaptanı Ercan İnce’nin de hazır bulundukları sezonun ilk antrenmanında yeni ve eski futbolcular, teknik heyet ve antrenör Alim Deligöz ile tanışarak topla buluştular.

A Takımı Başına Alim Deligöz Getirildi

Muğla Birinci Amatör Küme Liginde şampiyonluk kovalayacak olan Milas Gençlikspor A takımı antrenörlüğü için Alim Deligöz ile el sıkıştı.

2017-2018 sezonu sonunda Beçin Gençlikspor’u birinci Amatör Küme Liginden Süper Amatör Küme ligine çıkaran Alim Deligöz, yeni sezonda tüm bilgi ve birikimlerini Milas Gençlikspor için kullanacak.

2017-2018 spor sezonunun sonunda Muğla ASKF tarafından yılın başarılı antrenörü olarak teşekkür ve başarı plaketi alan Alim Deligöz, 2018-2019 sezonu başında yine Milas Beçin Gençlikspor Kulübü ile çalışmış ancak daha sonra kulüp içersinde yaşanan bazı nedenlerden dolayı Beçin Gençlikspor antrenörlüğü görevinden ayrılmıştı.

 Hedef İyi futbol ve başarılı bir sezon

2019-2020 spor sezonunda Muğla Birinci Amatör Küme Ligi’nde yer alan Milas Gençlikspor Futbol takımını çalıştıracak olan Alim Deligöz gazetemize yaptığı açıklamada,“ilk antrenmanda eski futbolcularımın yanı sıra aramıza yeni katılan futbolcularımızla da tanıştık. Hedefimiz iyi futbol, Milas’ın tanıtımını en iyi şekilde yapmak ve Milas Gençlikspor Kulübünü yer aldığımız ligde en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.

“Yeni sezonda Milaslı futbolseverleri müsabakalarımızı izlemeye davet ediyorum” diyen Alim Deligöz, güzel ve başarılı bir sezon temennisinde bulundu.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık