Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İLK İFTAR SOFRASI SELİMİYE MAHALLESİNDE KURULDU

Milas Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenecek iftar sofralarının ilki , önceki akşam Selimiye’de, yoğun katılımla gerçekleşti.

İLK İFTAR SOFRASI SELİMİYE MAHALLESİNDE KURULDU

11 ayın sultanı Ramazan nedeniyle Milas Belediyesi tarafından ilçe genelinde 14 ayrı noktadakurulacak iftar sofralarının ilki  Selimiye mahallesindeydi. Gönül sofrasında oruçlar açıldı, dualar edildi. Binbeşyüz kişinin bir araya geldiği iftarda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

İlk iftarda yemekler Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,Başkan Yardımcıları Mehmet Çayırlı,Hüseyin Çöllüoğlu ve meclis üyeleri  tarafından dağıtıldı.

“Ramazan ruhu yaşanıyor”

Açılan oruçların, edilen duaların ardından iftara katılan  vatandaşlara,“hoş geldiniz, oruçlarınızı Allah kabul etsin” diyenMilas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Göreve geldiğimizde başlattığımız iftar sofralarımızı Allah’ın izniyle bu yıl da gerçekleştiriyoruz. Bu sofralar ile birlik ve beraberliğimiz daim oluyor. Ramazan’ın coşkusunu en güzel şekilde yaşıyoruz. 1 ay boyunca ilçe genelinde  farklı mahallelerimizde iftar sofralarımızı kurarak vatandaşlarımızla Ramazan’ın ruhunu en güzel şekilde yaşayacağız” dedi.

2. iftar sofrası 9 Mayıs Perşembe günü (bu akşam) Bafa mahallesinde kurulacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis