Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İlk rakip Beşiktaş...

İlçemizi Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nde temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı, Kayseri’deki Efeler Ligi Play Off ilk maçında Beşiktaş ile oynuyor.

İlk rakip Beşiktaş...

Aynı ligde yer alan iki takımın ligde oynadıkları ilk maçta Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde Milas Belediyespor maçı kazanmıştı. İstanbul’daki karşılaşmayı alan taraf Beşiktaş olunca bu sene iki takım birbirlerine karşı üstünlük sağlayamamış oldular.

Bir kez daha oynuyorlar

Kayseri’de Efeler Ligine yükselme ilk grup maçında Beşiktaş ile bugün Saat  18.30’da karşılaşacak olan Milas Belediyespor’da tek hedef, ilk maçtan galibiyetle ayrılarak diğer oynayacağı maçlar öncesinde avantajlı bir durama geçmek olarak belirtildi. Seçimi kazanarak üçüncü dönem Milas Belediye Başkanlığı’na seçilen ve Milas Belediyespor’un da başkanlığını yürüten Muhammet Tokat da maçı izlemek için dün Kayseri’ye hareket etti.

Sonraki rakipler Solhanspor ve Palandöken Belediyespor

Bugün oynanacak olan Beşiktaş maçından sonra ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor 7 Nisan Pazar günü Erzurum Palandöken Belediyespor ve 8 Nisan Pazartesi günü Bingöl Solhanspor ile iki önemli maç daha yapacak.

İlçemiz temsilcisine Play Off maçlarında gazetemiz adına başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis