İMİ Koleji, LGS'de ilçemizi gururla temsil etti

İMİ Koleji’nden yapılan açıklamada, “Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen LGS Ödül Töreninde ilçemiz Milas'ı gururla temsil ettik” denildi. Konuyla ilgili İMİ Koleji’nden yapılan açıklama şöyle:

İMİ Koleji, LGS'de ilçemizi gururla temsil etti

“Menteşe Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleştirilen törende okulumuz öğrencilerinden; Muğla il ve Milas ilçe birincisi olan Toprak Can MUTLUKAN ve Milas ilçe ikincisi olan Beyza ESENKAYA başarı belgeleri ile ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Pervin TÖRE ve protokolden aldılar.

İlde yüzdelik dilimde 0,02'ye giren Muğla birincisi 4 öğrenci başta olmak üzere toplam 14  öğrencinin kendilerine ait başarı öykülerinin yer aldığı sinevizyon gösterisinin ardından,  öğrencilere ödüllerinin takdimi ve fotoğraf çekimiyle tören son buldu.

Pandemi koşullarında devam eden eğitim, yine aynı koşullarda gerçekleştirilen sınavda bu büyük ve güzel başarılarla bizleri gururlandıran öğrencilerimiz Toprak Can MUTLUKAN ve Beyza ESENKAYA'yı kutluyor, bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz. İMİ Koleji olarak online ya da yüz yüze, her platformda ve her koşulda kaliteli eğitim vermeye devam ediyoruz.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık