Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İnşaat yasağı 15 Haziran’da başlıyor

​​​​​​​Muğla Valiliği'nin "İnşaat Faaliyetleri Genelgesi Hakkında" ilgi sayılı yazısı gereği; Muğla İli genelindeki inşaat faaliyetleri 15 Haziran 2021 gününe kadar uzatıldı.

İnşaat yasağı 15 Haziran’da başlıyor

Geçmiş yıllarda 15 Mayıs’ta başlayan inşaat yasağı bu yıl Covid-19 salgını nedeniyle aksayan veya bitirilemeyen inşaat faaliyetlerinin tamamlanabilmesi amacıyla 15 Haziran’a kadar uzatıldı.

Muğla Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada konu ile ilgili şu ifadelereyer verildi:

“Ülkemiz turizminin sürdürülebilir niteliğe kavuşturulması ve marka haline getirilip kalıcı niteliğe sahip olmasının sağlanması amacıyla, 2015/3 İnşaat Faaliyetleri Genelgesi ile turizm sezonu olarak nitelendirilen 15 Mayıs/15 Ekim tarihleri arasında kısıtlama getirilmişti.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle ilimiz kapsamında aksayan veya bitirilemeyen inşaat faaliyetlerinin tamamlanabilmesi amacıyla inşaat faaliyeti kısıtlaması 15 Haziran 2021 tarihinde başlatılacak.”

İnşaat yasağı ile ilgili Milas Belediyesi sosyal medya hesabından ise şu açıklama yapıldı:

"Muğla Valiliği'nin 2015/3 "İnşaat Faaliyetleri Genelgesi Hakkında" ilgi sayılı yazısı gereği; Muğla İli genelindeki inşaat faaliyetleri 15 Haziran 2021 gününe kadar uzatılmıştır. Söz konusu tarihe kadar bölgemizdeki şantiyelerin faaliyetlerini tamamlamaları, Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacak denetimlerde 15 Haziran 2021 tarihinden sonra faaliyetlerine devam ettikleri tespit edilen firmalar hakkında yasal işlem uygulanacağı kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis