İş Bankası 95 yaşında

Türkiye İş Bankası’nın 95’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle, Milas şube müdürleri, çalışanları ve emeklileri Atatürk Anıtı’na çelenk koydular. İş Bankası Milas Merkez Şube Müdürü Ali Kocaman’ın, kısa bir konuşma yaptığı çelenk törenine, Milas Atatürk Bulvarı Şube Müdürü Füsun Başaran, her iki şubenin çalışanları, ilçede bulunan banka emeklilerinden bazıları katıldı.

İş Bankası 95 yaşında

İş Bankası Genel Müdürü  Adnan Bali de bankasının 95’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle, yaptığı yazılı açıklamada “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yakın çalışma arkadaşları başta olmak üzere, Bankamıza emeği  geçen bütün büyüklerimizden artık aramızda olmayanları rahmetle ve şükranla anıyor,95’inci yaşımızın İş Bankası Ailesine ve Türkiye’ye kutlu olmasını diliyorum” dedi.  Bali’nin İş Bankası’nın tarihi, sektördeki başarısı hakkında bilgi verdiği yazılı açıklamadan alıntıladığımız bölümler şöyle:

Bankamız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İş Bankası kurumu, Cumhuriyet tarihinde ekonomi bakımından başlı başına yer alacaktır” sözüne uygun şekilde, kurulduğu ilk yıllardan itibaren ülkemizin kalkınmasında ve milli ekonominin kurulmasında önemli rol üstlenmiş, iktisadi bağımsızlığın sembolü olmuştur… Konsolide bazda aktif büyüklüğümüzü Haziran ayı itibarıyla 525 milyar Türk Lirası’na yükselterek “Türkiye’nin en büyük özel bankası” unvanımızı korumaya devam ettik. Aynı dönemde ekonomiye sağladığımız toplam kaynak 405 milyar Türk Lirası’na ulaştı. Toplam mevduat açısından özel bankalar arasında ilk sırada yer almaya devam ettik. Konsolide öz kaynak büyüklüğümüz ise 59 milyar Türk Lirası’na yaklaştı. Dünyanın önde gelen marka değerleme kuruluşlarından Brand Finance’in marka sadakati ve algısı gibi kıstasları değerlendirerek yayımladığı “Banking 500 – 2019” raporunda, “dünyanın marka gücü en yüksek 10 bankasından biri” olmamız, bunun en iyi göstergelerinden biridir… 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık