Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İsmet Paşa Mahallesi’nde yoğun çalışmalar gerçekleştiriliyor

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, İsmet Paşa Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İsmet Paşa Mahallesi’nde yoğun çalışmalar gerçekleştiriliyor
  • 15 September 2021, Wednesday 13:20

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İsmet Paşa Mahallesi 5. 8.ve 9. Sünnetçikuyu Sokaklarındaki yapımı tamamlanan 350 metre uzunluğunda ve 510 m3 miktarında istinat duvarlarını inceleyen Başkan Tokat bundan sonraki süreçte yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bölgedeki zorlu coğrafi şartlara rağmen çalışmaların gerçekleştiğini belirten Başkan Tokat, bundan sonraki süreçte de çalışmaların hız kesmeden süreceğini ifade etti.

Başkan Tokat’ a incelemeler sırasında İsmet Paşa Mahalle Muhtarı Mevlüt Korkmaz da eşlik etti.

Bu alanda büyük iş makinalarıyla yoğun bir çalışma yapıldı.

Sosyal medya aracılığıyla çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Belediyemiz tarafından burada yapılan çalışmaları incelemek ve bundan sonraki yapılacakları tespit etmek ve eksiklikleri görmek adına buradayız. Burası ilçemizin coğrafi şartlarının en zor olduğu bölgelerden bir tanesi. Çalışmak çok riskli. Tamamen engebeli bir alan. Bu alanda büyük iş makinalarıyla yoğun bir çalışma yapıldı. 5.8 ve 9. Sünnetçikuyu sokaklarımızda yaklaşık 350 metre uzunluğunda 510m3 miktarında büyük istinat duvarları yapıldı.

En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayacağız.

Arkadaşlarımızın emeğine sağlık. Burada riskli ve çok yoğun bir çalışma yaptılar. Yollar tam olarak hazır. Burayı toparladıktan sonra bir yağmur bekleyeceğiz. Bu yağmurla yollarımızın biraz oturması gerekiyor. Ondan sonrada burada yoğun bir yol çalışmamız olacak. Yeşildere caddesi istikametinden başlayarak, bu bölgede çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Vatandaşlarımızın ufak tefek mağduriyetlerinin ve  taleplerinin de olduğunu gördük. Bunları da mümkün olduğu kadar karşılamaya çalışacağız.

Bundan sonraki süreç içerisinde bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın diğer sosyal ihtiyaçlarını da düşünerek çalışmalarımız sürecek. Park yapmamız gereken alanlar var. Bu bölgede eğimden dolayı trafik akışının tehlike arz ettiği bölgeler var. O bölgelerde de merdiven ya da benzeri diğer önlemlerin alındığı çalışmalar yapmamız gerekecek. Hiçbir hata kaza olmadan buradaki çalışmaların tamamlanmış olmasından son derece memnunum. Bundan sonraki çalışmamız eski çalışmamızdan daha kolay olacak. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp, burada yaşayan hemşehrilerimizin rahat bir yaşam sürmeleri için uygun koşulları sağlamış olacağız. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Muhtarımıza da iş birliği için teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis