Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İdari soruşturma başlatıldı

​​​​​​​Milas 23 Nisan İlk ve Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen düğün sonrası bırakılan çöpler nedeniyle Milas Kaymakamlığı idari soruşturma başlattı.

İdari soruşturma başlatıldı
  • 15 September 2021, Wednesday 13:11

12 Eylül 2021 Pazar günü akşamı 23 Nisan İlk ve Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen düğün sonrası okulun bahçesine düğüne katılan vatandaşlar tarafından bırakılan çöpler, sabah okula gelen veliler, öğrenciler ve öğretmenler tarafından tepkiyle karşılanmış ve konu gündeme getirilmişti.

Düğünün ardından ortaya çıkan çöplerin toplanması için vatandaşlar, Milas Belediyesi’ne haber vermiş ve ekipler tarafından okul bahçesi temizlenmişti.

Tepki çeken duruma kayıtsız kalmayan Milas Kaymakamlığı tarafından, sorumluların tespiti için idari soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

Milas Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada; “13 Eylül 2021 günü ilçemiz 23 Nisan İlk-Ortaokulu bahçesinde görüntülenen çöp ve atıklar ile ilgili olarak kaymakamlığımızca idari soruşturma başlatılmış olup soruşturmanın sonucuna göre sorumlular hakkında yasal işlem uygulanacaktır” denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis