Muhtarlar buluşması gerçekleştirildi

Milas Belediyesi tarafından organize edilen Milas Muhtarlar Buluşması gerçekleştirildi.

Muhtarlar buluşması gerçekleştirildi
  • 15 September 2021, Wednesday 11:36

Havuzbaşı Düğün Bahçesi salonunda Milas Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Milas’ın 132 mahallesinde görev yapan mahalle muhtarlarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantı tamamlandı. Gerçekleştirilen etkinliğe Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe, Milas Belediye Meclis Üyeleri, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, İyi Parti Milas İlçe Başkanı Kasım Özkan, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Milas Belediye Birim Müdürleri ve Muhtarlar katılım sağladı.

“Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışacağız”

 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban gerçekleştirdi. Çoban gerçekleştirdiği konuşmada toplantıyı organize eden Milas Belediyesi’ne ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür etti. Gelecek dönemde belirli aralıklarla yapacağımız toplantılarla birlikte çalışmaların şekilleneceğini aktaran Mehmet Çoban, “Mahallelerimizde seçilmiş kişiler olarak görev yapmaktayız. Muhtarlar olarak, Milas’ımıza, mahallemize güzel hizmet etmek istiyorsak Belediyemizle birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak zorundayız. İlerleyen dönemde Muhtarlık İşleri Müdürümüz Güray bey ile birlikte önemli işlere imza atacağımıza inanıyoruz.” dedi.

“132 Mahalleye Etkin ve Eşit Hizmet”

Mehmet Çoban’ın ardından kürsüye gelen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, toplantıya katılım sağlayan tüm mahalle muhtarlarına teşekkür etti. Başkan Tokat, “Değerli Muhtarlarım, her zaman olduğu gibi övgü kadar yapılan eleştiri de bizim için kazançtır. Sizlerin taleplerini değerlendirdiğimizi ve bu noktada çözümler ürettiğimizi bilmenizi istiyorum. Dünya ve ülkemiz kolay bir dönemden geçmiyor. Yakın döneme baktığımızda yaşadığımız sıkıntı ve felaketler birçok programımızı ötelememize neden oldu. Tabi ki yerel yönetimler olarak yeni dönemde yapmakta olduğumuz çalışmalar ve programlarla ilgili bir takım ayarlamalar ve düzenlemeler yapmak durumunda kaldık. Bu dönemde 132 mahallemize de etkin ve eşit hizmet götürme noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi. Yangın sürecinde yapılan çalışmalarla ilgili muhtarlara bilgi aktaran Başkan Tokat, son dönemlerde mahallelerde yapılan Belediye çalışmalarıyla ilgili de bilgilendirmede bulundu.

“Pandemi Bitmiş Değil”

Artan vaka sayıları doğrultusunda da bir dizi açıklama yapan Başkan Tokat, “Dünya pandemiden kurtulmuş değil. Aşılamada Muğla olarak Türkiye şampiyonuyuz ancak; vaka ve ölüm sayılarında da ilk sıralardayız. Burada bir çelişki var. Aşılamada bu kadar ileri seviyede olmamıza rağmen vaka sayılarının bu boyutlarda olması bizlerde kaygı uyandırıyor. Özellikle okulların açılmasıyla birlikte daha ciddi tablolarla karşı karşıya kalacağımızı düşünüyorum. Bu durumu toplumun kanaat önderleri olan siz değerli muhtarlarımızla yaptığımız toplantıda dile getirmemin özel bir nedeni var. Bu gidişat iyi değil… Temsil ettiğiniz mahallelerde gerekli önlemlerin alınması noktasında azami gayret göstereceğinize inanıyor ve bu noktada dikkatli olmanızı siz değerli muhtarlarımızdan bekliyoruz.” dedi.

“Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe’ye Teşekkür”

Milas Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe’nin görev sürelerinin tamamlanmasıyla alakalı da bir açıklama yapan Başkan Tokat, “Bugün itibariyle Belediye Başkan Yardımcılarımızın da 1 yıllık görev süresi tamamlandı. Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe’ye bu döneme kadar göstermiş oldukları üstün gayretten ve çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum.” dedi. Etkinlik, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle noktalandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık