Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İstiklal Marşı’nın 101. yılına özel kutlama

İstiklal Marşı’nın kabulünün 101. yılı dolayısıyla Milas’ta tören düzenlendi. Öğrencilerin ve protokolün katıldığı törendeki tiyatro, izleyicilerden yoğun alkış aldı.

İstiklal Marşı’nın 101. yılına özel kutlama

Milas’ta İstiklal Marşı’nın kabulünün 101. yılı dolayısıyla gerçekleştirilen tören, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan tören, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasıyla devam etti. Konuşmanın ardından geçtiğimiz günlerde yapılan İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. 

İlkokullar arasında düzenlenen yarışmada birinci olan Melisa Nur Güzel, ikincisi Hiranur Kırcağız ve üçüncüsü Cemre Pusal’a ödüllerini Milas Kaymakamı M. Ünver Böke verdi. Ortaokullar arasında dereceye giren Mehmet Çağıran, Hatice Güneş Aktaş, Yağmur Örter’e ödüllerini Garnizon Komutanı Hv. Svn. Alb. Muammer Mersincik takdim etti. Liseler arası yarışmada dereceye giren birinci Melisa Zeynep Çetiner, ikinci Zerya Koç, üçüncü Vedat Turgut’a ödüllerini Milas Emniyet Müdürü Nedayi Atakan takdim etti. 

Ödüllerin tesliminin ardından ilkokul kademesinde birinci olan Merkez İlkokulu öğrencisi Melisa Nur Güzel, İstiklal Marşımızı seslendirdi.

Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin sunduğu tiyatro gösterisinin ve Derince İlkokulu Müdürü Sercan Ergün’ün solo zeybek gösterisinin sunulmasıyla program sona erdi. Tiyatro gösterisi izleyicilerden yoğun alkış aldı.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis