İŞYERİ TEMSİLCİLERİNDEN BAŞKAN TOKAT’A TEŞEKKÜR VE DESTEK ZİYARETİ

Milas Belediyesi’nde çalışan işçilerin bağlı oldu Disk Genel İş Sendikası İşyeri Temsilcileri, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

İŞYERİ TEMSİLCİLERİNDEN BAŞKAN TOKAT’A TEŞEKKÜR VE DESTEK ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimler neticesinde iş yeri temsilcisi olarak seçilen baş temsilci  ve diğer Belediye işyeri temsilcileri, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a nezaket ziyaretinde bulundular. Baş temsilci Davut Çakar ve diğer temsilciler ile sohbet eden Başkan Tokat, Belediye ile ilgili konularda da görüş alışverişinde bulundular. Seçimlerin ardından Belediye Başkanı  Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek işçiler adına teşekkür etmek ve her zaman destekçi olduklarını belirtmek istediklerini söyleyen Çakar; “Yeni dönemde de Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat ve meclis üyeleri ile her zaman olduğu gibi uyum içinde çalışmalarımız devam edecek. Başkanımıza işçinin yanında olduğu için ve işçiyi koruyup gözettiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni seçilen işyeri temsilcilerini tebrik eden Başkan Tokat ise “Çalışanlarımızın daha iyi şartlarda çalışmaları için her zaman sendika ile dayanışma içerisinde olduk. Yeni seçilen arkadaşlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyor,  görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık