“İyi niyet yetmez, çok titiz ve dikkatli olmalısınız!”

Oktay ÇAYIRLI -

“İyi niyet yetmez, çok titiz ve dikkatli olmalısınız!”

İlçemizde referandumda görev alacak olan sandık kurulu başkan ve üyelerine yönelik eğitim çalışması düzenlendi …

16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan referandum öncesinde Milas’ta 318 sandıkta görev alacak olan sandık başkan ve üyelerine yönelik dün saat 9.30’da Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda eğitim programı düzenlendi.

Toplantıya katılanlara görevlerinde başarılar dileyen Milas İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Kadir Yıldız, “Eminim hepiniz iyi insanlarsınız. Fakat yapacağınız görev süresince iyi niyetli olmanız yeterli olmuyor. Çok titiz ve dikkatli olmanız gerekiyor” dedi.

Seçim Kurulu Başkanı Yıldız’ın yaptığı konuşmanın ardından söz alan Milas İlçe Seçim Müdürü Havva Ömercioğlu, sandık başkanları ve üyelerin çalışma alanlarına ulaşımı sağlanması için araçlar temin edildiğini belirterek, “Seçim günü herhangi bir aksaklık yaşanmaması için görev alacak olan arkadaşlarımızın Cumartesi günü de çalışma yapacakları alana giderek kontrol etmelerinin daha sağlık olacağını düşünüyoruz” dedi.

Ömercioğlu, yaptığı konuşmanın ardından referandum süresince sandık başkanları ve üyeleri tarafından yapılması gerekenlerle ilgili bir kısa film sunuldu.

Sunumun ardından görev alacak olanların soruları Ömercioğlu ve Yıldız tarafından yanıtlandı.

Eğitim toplantısının ardından ise sandık kurulu başkanları saat 13.30’dan itibaren Milas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden oy pusulalarını ve mühürlerini teslim aldılar.

Pazar günü yapılacak olan halk oylamasında, ilçemizdeki 318 sandıkta 103 bin 619 seçmen oy kullanacak …

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık