İYİ Parti Kadın Kolları, gazetecilere kahvaltı verdi

Geçtiğimiz ay Kadın Kolları’nın temelini Milas’ta atan İYİ Parti İlçe örgütünün yöneticileri ve kadın kolları, Baltalı Kapı Restoran’ta düzenlenen kahvaltıda basın ile buluştu.

İYİ Parti Kadın Kolları, gazetecilere kahvaltı verdi

Kadın Kolları Başkanı Nazan Yakabaşı ve Kadın Kolları Basın Sorumlusu Mehtap Ersoy’un çağrısı üzerine Milas basınının katıldığı kahvaltıda çok sayıda partili kadının yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çayırlı ile partinin Belediye Meclis Üyesi olan yöneticilerinden bazıları da bulundu.

İYİ Parti’nin ve kadın kollarının kuruluş sürecinden kısaca söz eden Mehmet Çayırlı, “Kadın kollarının bulunmaması başta, özellikle bölgemizde sorun olmadı. Ama, Doğu ve Güneydoğu’da kadınlarımız daha aktif olmalıydı… Siyaset kadınsız olmuyor. Kadın kollarımız ilçemize, ilimize, ülkemize hayırlı olsun. Çalışmak sizden, destek bizden” diye konuştu.

Kadın Kolları Başkanı Nazan Yakabaşı, gazetecilere teşekkür etti ve partili kadınlara seslenerek, “Hep beraber azimle çalışacağız” dedi.

Kahvaltı sonunda; Baltalı Kapı Restoran ve Kafe’nin işletmecisi Okan Çoban’a da parti rozeti İlçe Başkan Yardımcısı Ayşe Tavaslı tarafından takıldı ve toplu fotoğraf çekildi.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık