Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Son kurban 63 yaşındaki Kargacık oldu

Milas'ta bir süredir yaşanan traktör kazalarına bir yenisi daha eklendi. İddiaya göre  Alaçam Mahallesi'ndeki bir düğünden dönüş yapan traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Kazada, traktör sürücüsü 63 yaşındaki Ali Kargacık hayatını kaybetti, yolcu Mesut Aslan yaralandı.

Son kurban 63 yaşındaki Kargacık oldu

Milas’a bağlı Alaçam Mahallesi Kargıcak Mevkii’nde bir traktörün devrilmesi sonucu kaza meydana geldi. Düğünden döndüğü öğrenilen 48 KR 020 traktörün sürücüsü Ali Kargacık, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Kazada 63 yaşındaki sürücü Ali Kargacık hayatını kaybederken, traktörde yolcu olarak bulunan Mesut Aslan yaralandı. Traktörün altında sıkışan Kargacık ve Aslan, itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmasıyla bulundukları alandan çıkarılarak, ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak kurtarılan 63 yaşındaki Ali Kargacık, yaşam savaşını kaybetti. Kargacık, Özel İzan Sağlık Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Yaralı olarak kurtarılan Mesut Aslan’ın ise 75. Yıl Milas Devlet Hastanesindeki tedavisi sürüyor.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık