İYİ Parti MİTSO'da... Önce Milaslıyız!

İyi Parti Milas İlçe Başkanı Kasım Özkan ve partinin Milas Belediye Meclisi Üyesi Tacettin Yıldız; Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ettiler.

İYİ Parti MİTSO'da... Önce Milaslıyız!

MİTSO'nun Milas ürünlerine coğrafi işaretler alınması ve ilçenin tanıtımı için yaptığı çalışmalardan övgüyle söz eden İYİ Parti Yöneticileri "Milas'ın tanıtımı için yaptığınız çalışmalar nedeniyle size teşekkür ederiz. Biz her şeyden önce Milaslıyız. Milas'ın daha da gelişmesi bizi mutlu eder. Sizin de bu yöndeki başarılı çalışmalarınızı takdir ediyoruz" dediler.

                  İYİ Parti yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer "Biz de Milas'ın ürünlerinin değerini bulması, Türkiye'de ve dünyada tanınması için çaba gösteriyoruz. Milas zeytinyağına AB'den coğrafi işaret almamız, zeytinyağımızın dünyada tanınmasını sağladı. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

                  Milas'ta sürücülerini dijital ehliyet işlemleri için Muğla'ya gidip gelmekten kurtardıklarını belirten Reşit Özer "MİTSO Türkiye'deki  114 Sayısal Takograf Araştırma ve Uygulama Merkezinden birisi oldu. Milaslı yaklaşık 2 bin sürücü artık Muğla'ya gidip gelmekten kurtuldu. Bu işlemleri odamızda yaptırabilecekler. Biz MİTSO olarak Milas ürünlerine değer kazandırmak ve Milas'ı tanıtmak için çalışmamızın yanısıra Milaslıların da işlerini kolaylaştırmak için çalışıyoruz " dedi.

 

Editör: Tülay SÜKÜN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık