İYİ Partililer Güllük ve Ören’de sahil temizliği yaptı

​​​​​​​İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı ve Kadın Politikaları Başkanlığı’nın 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle birlikte organize ettiği etkinlikte farkındalık oluşturma adına Güllük ve Ören sahilinde çevre temizliği yapıldı. Etkinlik iki ayrı grup halinde gerçekleşirken, Güllük’teki etkinliğe Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun, İlçe Başkanı Kasım Özkan ve Kurucu İlçe Başkanı-Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çayırlı da katıldı.

İYİ Partililer Güllük ve Ören’de sahil temizliği yaptı

İYİ Parti Milas İlçe Binası’nda toplanarak saat: 12.00’de hareket eden partililer, Güllük Mahalle Başkanlığı önünde bekleyen kalabalıkla buluşarak önce Güllük caddelerinde gezindi, esnaf ve vatandaşlarla selamlaştılar, ardından saat: 13.00’te sahile inerek, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle farkındalık oluşturma adına çevreye gelişigüzel atılan çöpleri topladılar.

Aynı zamanda İlçe Kadın Politikaları Başkanı olan Nazan Yakabaşı; “Hepinizin bildiği gibi bugün, 5 Haziran Dünya Çevre günü… İYİ Parti teşkilatları olarak bugün tüm yurt genelinde temiz bir çevre için, toplumda doğaya ve çevreye karşı farkındalık oluşturma adına temizlik kampanyası düzenlendi. Bizler de İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı olarak,Muğla Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Metin Ergun’un da katılımıyla Güllük ve Ören sahilimizde çevre temizliği yapacağız. Çünkü biz kimiz? Biz, çevre ve doğa dostu İYİ’leriz” diyerek çevre temizliğini başlattı.

 

DENİZE GİREN VATANDAŞLAR DA DESTEK VERDİ

Ellerindeki çöp poşetleriyle sahilde çevre temizliği yapan İYİ Partililere, o sırada Güllük sahilinde denize giren vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdiler. Yapılan etkinlik için teşekkür eden vatandaşlar, kimi zaman etkinliğe katılarak destek verdiler.

Sahil temizliği bitiminde ise parti Genel Merkezince tüm illere bağlanılarak gerçekleştirilen canlı yayına katılan Kadın Politikaları Başkanı Nazan Yakabaşı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, Dünya Çevre Günü mesajlarını Güllük’ten verdiler.

Güllük sahilinin iki ayrı noktasında yapılan çevre temizliği sonrası, ellerindeki çöp poşetlerini Çöp Konteynırlarına atan partililer bir kafeteryada bir süre dinlendikten sonra dağıldılar.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık