İZAN Başhekimi: Milas’ta pozitif vaka yok!

Özel İZAN Sağlık Hastanesi Başhekimi İbrahim Özman, Milas’tan gönderilen örneklerden, sonucu pozitif gelen hastanın bulunmadığını söyledi. Özman ayrıca, ‘hastalıkla savaş’ enerjilerini sömüren paylaşım yapanlara yasal süreç başlatacaklarını ifade etti.

İZAN Başhekimi: Milas’ta pozitif vaka yok!

Geçtiğimiz günlerde görevli ambulans ekibinin aldığı önlemler dolayısıyla ‘Koronalı Hastane’ unvanı bile takılan Özel İZAN Sağlık Hastanesi’nin başhekimi İbrahim Özman, yeni bir açıklama yayınladı. Başhekim Özman, “Yaşadığımız bu zor süreçte bölgemizle ilgili doğru bilgilendirmenin gerekli olduğunu görüyorum. An itibariyle Milas ilçemizden gönderilen örneklerden sonucu pozitif gelen hastamız yoktur. Tabi ki şüphelendiğimiz her hastadan örnek almaya devam edeceğiz.” dedi.
Özman, sosyal medya yoluyla gerçek dışı paylaşım yapanlarla ilgili, “İşgüzar, yarı cahillerin bu işlemden görüntü alıp, ‘pozitif hasta var’ imajı yaymaları ile ilgili bir endişemiz yoktur. Ancak hastalıkla savaş enerjimizi sömüren bu gerçek dışı paylaşımları yapanlara zamanımız olunca yasal süreç başlatacağız. Sağlık hizmetimiz bu önlemlerle devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde hızlı testler hastanemizde de yapılmaya başlanacaktır. Test sayısının artması ile süreç daha güvenli olarak ilerleyecektir. An itibariyle pozitif hastamızın olmaması, olmayacağı anlamına gelmez. Hepimiz tedbirlerimizi abartılı olarak almalıyız.” şeklinde konuştu.
İZAN Sağlık Hastanesi’ndeki önlemlere ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Özman, “Bugünden itibaren hastane girişi triaj alanımızı hastane dışına taşıdık. Olası pozitif hastalarla ilgili uygulanacak süreçleri revize ettik. İzolasyon alanlarını belirledik. Aklımıza gelen, daha önce deneyimi olanlardan gelen, Bilim Kurulu’ndan gelen her türlü öneriyi hayata geçiriyoruz.” ifadelerini kullandı.
Özman sözlerini, “Hiçbir şey üretmeden sadece eleştirenlerin bu süreçte ellerini biraz vicdanlarına koymaları önerimdir. Görevimizin başındayız. Her türlü zorluğa hazırız. Gerekmedikçe lütfen evlerinizden çıkmayın. Gerektiğinde her zaman yanınızda olacağımızı bilin. Güzel günler yakındır.” diyerek tamamladı.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık