İzan Hastanesi 13 yaşında

​​​​​​​Milas Belediye Başkan Vekili Dr. Mehmet Tiryaki, Milas'ın ilk özel hastanesi olan Özel İzan Sağlık Hastanesi’nin kuruluşunun 13. yılını kutladı. Tiryaki’ye ziyarette CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe de eşlik etti.

İzan Hastanesi 13 yaşında

Özel İzan Sağlık Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. İbrahim Özman’ı ziyaret ederek 13. kuruluş yılını kutlayan Başkan vekili Tiryaki, Koronavirüs ile gösterdikleri mücadele ve  sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla halkı bilgilendirmesinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın şehir dışında olduğunu belirten Tiryaki, “Başkanımız da  sevgi ve selamlarını gönderdi” dedi.

Ziyaret için Başkan vekili Tiryaki ve İlçe başkanı Göktepe’ye teşekkür eden Başhekim Özman; Milas genelinde yaşanan Koronavirüs süreci hakkında bilgiler aktardı. Normalleşme aşamasında çok fazla  gevşeme olduğunun altını çizen Özman; “Bu hastalık çok tehlikeli ve bir o kadar da bulaşıcı. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. İlk başlarda Hastanemizde epey bir hastamız vardı, 5 personelimizin de test sonuçları pozitif çıktı. Personelimiz hastalığı sorunsuz şekilde atlatıp sağlıklarına kavuştu. Son 60 günde ise hiç pozitif vakaya rastlamadık. Bodrum’dan gelen bir hastamızı iyileştirip gönderdik şu an hastanemizde vaka yok” dedi.

Milas Belediyesinin de bu süreçte başarılı çalışmalara imza attığını belirten Özman, “Hem bu anlamda hem de ziyaret için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık