Jandarmadan kaçak alkol operasyonu

Milas Jandarma Komutanlığı’na bağlı Boğaziçi Karakol Komutanlığı ve Muğla Jandarma Komutanlığı KOM ekiplerinin ortak gerçekleştirdiği operasyonda, ev yapımı ve kaçak alkolle yakalanan bir kişi gözaltına alındı. Jandarma litrelerce kaçak alkol ve malzemelere ise el koydu.

Jandarmadan kaçak alkol operasyonu
  • 04 November 2020, Wednesday 10:28

Milas Jandarma Komutanlığı Boğaziçi Jandarma Karakol Komutanlığı ve Muğla Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, ilçeye bağlı Boğaziçi Mahallesi’nde kaçak alkol bulundurulduğu bilgisine ulaşılan bir ikamete operasyon düzenlendi.

Evde yapılan aramada kaçak alkol ve ev yapımı alkol ile kaçak alkol yapımında kullanılan malzemelerle yakalanan C.B., 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanuna Muhalefet suçlamasıyla gözaltına alındı. Operasyonda evde bulunan; 100 cc ve 50 cc şişeler içerisinde 15 litre içime hazır el yapımı rakı, 100 cc şişeler içerisinde yurtdışından kaçak getirilmiş 11 litre viski, 2 bidon ve 1 şişe içerisinde 15 litre etil alkol, 70 cc şişeler içerisinde 4 şişe yurtdışından kaçak getirilmiş likör, 100 cc şişeler içerisinde toplam 14 litre el yapımı şarap, 11 adet enjektör, 1 Adet Anason Yağı, 1 Adet ölçü kabı, 2 kutu üzüm çekirdeği yağına jandarma ekiplerince el konuldu.

Kaçak alkol zanlısı C.B. ise gerekli işlemlerin ardından Milas Adliyesi’ne sevk edildi.

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık