KADEM METE’DEN AYKIRI AÇIKLAMA!..

AKP İl Başkanı Kadem Mete, dün yazılı bir açıklama yaparak, Milas’ta maden sahası ilan edilen yerlerde ağaçların kesilmesine karşı yapılan etkinlikleri eleştirdi. Ağaçların kesilmesine karşı çıkanlar arasında HDP’lilerin de olması noktasından hareketle, çevre hareketinin tamamına saldıran bir açıklama.

KADEM METE’DEN AYKIRI AÇIKLAMA!..
  • 02 October 2019, Wednesday 17:05

Üstelik, kendi ilçe başkanı Fahri Acar da Bafa’daki eyleme katılmış ve Ilbıra Dağında ormanın kesilmesine karşı çıkmış, hatta oradayken Orman İşletme Müdürü’nü arayarak, ağaçların kesiminin durdurulduğunu açıklamıştı.

Kadem Mete’nin bu açıklaması sonrasında, Karabağlar’da maden aranması ve çıkartılmasına HDP’liler de karşı çıksa, ki karşı çıkıyorlar, bütün karşı çıkanlara karşı aynı açıklamayı yapıp yapamayacağı sorusu geliyor akla..

Kadem Mete’nin söz konusu açıklaması şöyle:

“METE, ‘BİR ARAYA GELİP TİMSAH GÖZYAŞI DÖKÜYORLAR’

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Milas ilçesinde geçtiğimiz hafta termik santrallere kömür sağlamak üzere maden sahası ilan edilen alanlardaki ağaçlar kesiliyor iddiası ile bir araya gelen CHP, İYİ Parti ve HDP’lilere zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Mete, ‘Daha dün ormanları yakan hainleri kınamamak için kılıktan kılığı giren işgüzarlar, şimdi ağaç kesilmesine karşıyız deyip timsah gözyaşı döküyorlar’ diye konuştu.

Mete açıklamasının devamında, ‘Ağaçları yakanları görmemek için kafasını kuma gömenler, 180 yıllık orman teşkilatının kuralına göre kestiği ağaçları kurtarma derdine düşmüşler. Sizin yapacağınız en doğru hareket ormanlardan uzak durmak. Biz o ormanların bekçiliğini çok iyi yaparız. Sizin gibi o ağaçları yakanlara omuz verenlere eyvallah etmeyiz. Sahte gözyaşlarınızı da alın gidin’ dedi.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık