Kadın futbol takımı kurulması istendi

Geçtiğimiz Çarşamba günü Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun gerçekleştirdiği kulüp başkanları  toplantısında konu gündeme geldi. Türkiye Amatör Futbol Federasyonu’nun talimatıyla, maddi durumu iyi olan kulüplerimizin kadın futbol takımı kurmaları, her branşta çok yetenekli olan bayanlarımızın futbolda çok başarılı olacakları konusu konuşuldu.

Kadın futbol takımı kurulması istendi
  • 29 August 2022, Monday 10:25

Kadın futbol takımı kurulması hakkında görüşlerini aldığımız Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Kulüp başkanları toplantısına pandemi öncesindeki gibi inanılmaz katılım oldu. Toplantıya katılan her yönetici arkadaşlarımızın samimi yakınlaşmaları iyi niyetli olmaları dikkat çekti. Bazı kulüplerimizin başkanları kadın futbol takımının kurulması için yönetim kurullarını toplantıya çağıracaklarını söyledi.

Başkanlar toplantısına Milas’tan da Yeni Milasspor, Milas Gençlikspor, Milas Dörtyol Gençlikspor, Milas Menteş Gençlikspor, Milas Erginspor ve uzun yıllardan beri mahalli ligde yer almayan Kıyıkışlacık takımlarının başkan ve yöneticileri katıldı.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık