Kaya, “Milas Gençlikspor’da forma giymek isteyen herkese kapımız açık”

Milas Gençlik Spor Başkan Yardımcısı Şafak Kaya, yeni sezon öncesi kulüp olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kaya, "Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine sporseverlere seyir zevki yüksek ve Milas'ta yaşayan sporcu kardeşlerimizden bir takım oluşturmak istiyoruz. Milas Gençlikspor’da forma giymek isteyen herkese kapımız açık " dedi.

Kaya, “Milas Gençlikspor’da forma giymek isteyen herkese kapımız açık”
  • 29 August 2022, Monday 10:36

2022-2023 sezonu için Süper Amatör Küme’de yer alan Milas Gençlikspor’da geçen sezon takımda hocalık Yapan Mustafa İçöz bu sezon da görev aldı. Mustafa İçöz’ün yardımcılığına kaleci antrenörü İsmail Alptekin, kondisyoner olarak da eski futbolcumuz Sercan Günay hocamız getirildi.

Muğla Süper Amatör Küme Ligi'nin başlamasına sayılı günler kaldı. Süper Amatör Lig'de Milas'ı temsil edecek olan Milas Gençlikspor Kulübü adına Başkan Yardımcısı Şafak Kaya önemli açıklamalarda bulundu.

Kaya’nın açıklaması şu şekilde; “Sezonun tüm spor severlere hayırlı olmasını diliyoruz. Milas Gençlik Spor Kulübü olarak bu sezon da seyir zevki yüksek bir kadro oluşturduk. Milas dışından transfer yapmayı düşünmüyoruz. Bu sezon alt yapımızda yer alan çocuklarımızın yanı sıra geçen sezon takımda forma giyen sporcularımızla Mahalli Süper Lige katılacağız. Bu sezon ilk kez kondisyoner eşliğinde çalışmalar yapacağız. Takımımıza kondisyoner olarak Sercan Günay Hocamızı getirdik. Geçen yıllardan daha çok koşan, geçiş oyunu oynayacağız. Milas Gençlikspor’da forma giymek isteyen herkese kapımız açık. Yakın zamanda yönetim kurulumuzu daha da güçlendirmek için genel kurul yapıp, 17 olan sayımızı üst seviyelere çıkarıp, yürütme kurulu oluşturarak hedeflerimize ulaşmayı amaçlıyoruz. Kulübümüzün başkanı aynı zamanda ASKF Başkan Yardımcısı Ersin Köksal’ın engin bilgisi ve yönetim kurulumuzun iş bilirliğiyle, kulüp olarak çok iyi yerlere geleceğiz. Yeni sezonda bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz.”

 

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık